Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка Слави Трифонов, фейсбукБългарското МВР – най-смешното

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка Слави Трифонов, фейсбукБългарското МВР – най-смешното
Коментари Харесай

Трифонов: Българското МВР е най-смешното МВР в света

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотография Слави Трифонов, фейсбук

Българското Министерство на вътрешните работи – най-смешното Министерство на вътрешните работи в света. Това разяснява на страницата си във фейсбук Слави Трифонов.

Ето какво написа той:

Министерство на вътрешните работи извади социология, която самото Министерство на вътрешните работи е поръчало. Сега ще ви изтъквам част от тази социология:

“Тотална и безкомпромисна задоволеност от услугите на Министерство на вътрешните работи. Масово жителите харесват по какъв начин и какви услуги им дават структурите на Министерство на вътрешните работи. Нямат рекомендации по какъв начин работата би могла да се усъвършенства, тъй като явно това не е допустимо. А когато се оплакват, е безпричинно. Удовлетвореността на потребителите е 100 % ", пишат от общинска дирекция на МВР-Враца. Учудващо, на нереалния декор от удовлетворение, в Стара Загора са отчели най-малък % не толкоз положителни жители. Едва 3 % са споделили, че не са удовлетворени от услугите.

Това бяха цитати. Още един път – одеве ви цитирах формалната информация от Министерство на вътрешните работи. Опитах се да се ядосам, това е нещо доста елементарно за моя темперамент, само че по този начин и не съумявам, тъй като непрестанно се дръзвам. Българското Министерство на вътрешните работи – най-смешното Министерство на вътрешните работи в света! Затова от през днешния ден взех решение – отстранявам всички сценаристи и назначавам Министерство на вътрешните работи. Те са по-големи хумористи от моите сценаристи.

Дааа...всъщност щеше да е извънредно смешно, в случай че не беше толкоз тъжно. Знам, че е факсимиле, само че е правилно. И тъй като Министерство на вътрешните работи са толкоз смешни, ще им опиша подобаващ анекдот:

“Български служител на реда си карал патрулката и внезапно отсреща му – каруца. В нея – ром, пардон, ром с кон. Полицаят не съумял да избегне злополуката. Блъснал коня и каруцата. И те отхвърчали в канавката. А от там – в прилежащото поле.

Полицаят, който бил от Министерство на вътрешните работи, обезпокоен слязъл и първото нещо, което видял, бил коня, който агонизирал. На служителя на реда му станало жалост, извадил служебния револвер “Макаров ” и прострелял коня, с цел да не се мъчи.

По нататък лежал ромът, пардон ромът, който като видял служителя на реда, незабавно се надигнал. Полицаят, който бил от Министерство на вътрешните работи, незабавно го попитал: „ Как си бе, човек? “ А ромът, пардон – ромът, който видял какво се случило с коня, незабавно дал отговор: „ Старши, след злополуката учудващо добре се усещам! ”

Този анекдот напълно пресъздава социологията на Министерство на вътрешните работи. Ние, жителите, сме учудващо удовлетворени от работата с българското Министерство на вътрешните работи!

Министерство на вътрешните работи издава социология, която самото Министерство на вътрешните работи е поръчало. Сега ще ви изтъквам част от тази социология: " Тотална и... Публикувахте от ограничи HREF = " https://www.facebook.com/STTrifonov/ " > Слави Т. Трифонов в & nbsp; ограничи HREF = " https://www.facebook.com/STTrifonov/posts/2446463878995118 " > Понеделник, 7 декември 2020 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР